Baloni


 AvgustinoSmo podjetje Magic Avgustino, ki se ukvarjamo s prodajo različnih storitev. Glavne dejavnosti, ki jih opravljamo, so dekoracije prostorov z baloni. Ponujamo tudi druge storitve kot so nastopi čarodeja, animacije za otroke, poslikava obrazov, glasbene storitve ter specialni in drugi odrski pyro-efekti.
Gre za družinsko podjetje, ki deluje od leta 2005. Skozi vsa ta leta smo s svojimi storitvami zadovoljili že veliko strank. Sedež podjetja je na Ptuju, naše delo pa se opravlja izključno na terenu.

Delujemo na območju celotne Slovenije, aktivni pa smo tudi v Evropi. Naša ciljna skupina uporabnikov so podjetja, ki si ob posebnih priložnostih kot so eventi, dnevi odprtih vrat, otvoritve ter ob drugih različnih prireditvah želijo atraktivno urejene prostore z baloni. Fizičnim osebam pa ob porokah, rojstnih dnevih odraslih in otrok z baloni pri čaramo nepozabne osebne praznike. Zraven dekoracij prostorov z baloni pri nas ponujamo darila dekorirana v balon, tisk na balone s sliko ali sporočilom, spust balonov, stranke pa na različnih prireditvah razveseljujemo s posameznimi balončki v vseh barvah, velikostih in oblikah v svetu vodilnega ameriškega proizvajalca Qualatex.


Podjetje sistematično vlaga v promocijske aktivnosti, vendar pa so zadovoljni kupci najboljši promotorji aktivnosti podjetja, zato potencialni kupci velikokrat sami pokličejo, ko pripravljajo prireditve, na katerih bi želeli tovrstno storitev.

članek o zmagovalni kreaciji Baloni Avgustino
članek o Qualatex Event - London

Baloni Avgustino

Kratka predstavitev podjetja

Poroke, eventi, dekoracije ...

Kontaktni podatki baloni avgustino

Sodelujemo z naslednjimi partnerji

Kontakt: 041 416 451 ali 041 404 741 MAGIC AVGUSTINO & MARY            Baloni Avgustino © 2009-2012 |Baloni