Baloni


 AvgustinoKot vsako leto je tudi letos podjetje Qualatex Pioneer Europe organiziralo Qualatex Event tokrat v Angliji točneje v okolici Oxforda v čudovitem dvorcu Heythrop parka od 4.-7. novembra. Za lažje razumevanje nepoznavalcem:, Qualatex je vodilno ameriško podjetje v svetu za proizvodnjo balonov. Na takšnem eventu pa je organizirano tudi tekmovanje v večjih in manjših skulpturah, letos na temo PRIHODNOST.

Ker smo se eventa nameravali udeležiti tudi Slovenci je tema prihodnost vzbudila velik interes v glavi Avgustina Coh lastnika podjetja Baloni Avgustino iz Ptuja. Ideja, kaj naj bi izdelal je bila jasna, želja po sodelovanju pa toliko večja. Potrebno je bilo pripraviti skico skulpture in jo skupaj z idejo poslati na Qualatex .

Na to tekmovanje se prijavijo velika imena v balonskem poslu na svetu, ki se redno udeležujejo tovrstnih tekmovanj in zasedajo najboljša mesta. Zaradi prevelikega števila prijav se je komisija odločila za 8 najbolj izvirnih, med katerimi je bila tudi Slovenija.

Avgustino je pripravil odličen načrt za izvedbo skulpture, ki je nosila dvoje sporočil: v spodnjem delu je bil izpostavljen velik problem prihodnosti - pomanjkanje čiste vode, v zgornjem delu pa je predstavljala željo prihodnosti - religije sveta združite se. Avgustino je v svoj tim povabil ženo Marijo, dekoraterko Romano Kolenc z hčerko Tjašo in prijatelja Zsolta., ki so uspešno opravili nalogo.

Po napornem tekmovanju je sledilo dva dni druženja na različnih seminarjih. Prvi večer se je zaključil v znamenju Disneyevih junakov, kjer se je poskrbelo za istovrstno dekoracijo in izdelavo najrazličnejših kostumov. Čudovito doživetje, vsepovsod baloni, ljudje polni energije, norčavih idej in vsi med seboj prijatelji.

Naslednji večer je bil ''Gala zaključek'' v črno-beli kombinaciji, kjer doživiš blišč in glamur med dekoraterji celotnega sveta. Tekom programa je bila tudi razglasitev in podelitev nagrad za srednje in velike skulpture na temo prihodnost.

Ob razglasitvi Avgustino and Team je bilo veselje nepopisno. 3. nagrada takoj za Rusijo in Brazilijo, ter svetovno znanimi balonskimi dekoraterji je potrditev, da Avgustino in njegova ekipa gre po pravi poti z željami, mislimi in delom.

1-2


Baloni Avgustino

Kratka predstavitev podjetja

Poroke, eventi, dekoracije ...

Kontaktni podatki baloni avgustino

Sodelujemo z naslednjimi partnerji

Kontakt: 041 416 451 ali 041 404 741 MAGIC AVGUSTINO & MARY           Baloni Avgustino © 2009-2012 | Baloni