Baloni


 AvgustinoV Termah Čatež je od 21. – 23. 3. 2009 potekalo mednarodno srečanje ustvarjalcev z baloni. Na njem so se zbrali udeleženci iz 19 držav, vse od Madžarske, Amerike, Izraela do daljne Japonske. Ta balonarski festival je bil prvič v Sloveniji in nasploh v tem delu Evrope. V treh dneh so imeli udeleženci veliko izobraževanj, praktičnih delavnic, pripravili pa so tudi tekmovanje in na zaključnem Gala showu najboljšim podelili nagrade. Organizator tega Eventa je bilo podjetje Magic d.o.o. iz Sevnice, katero je distributer Qualatex balonov v Sloveniji. Na tem festivalu je bil predstavljen nov sistem Nikoloon spajanja balonov, katerega inovator je lastnik podjetja Magic d.o.o. Niko Fric.

Umetniki iz balonov oblikujejo marsikaj, vse od živali do pravih mest in drugih objektov, okrasijo dvorane, hale, šotore, bazene, skratka vse kar si zaželite.

Prvi dan je potekalo tekmovanje na katerem so najboljši dekoraterji iz 11 držav poskušali z baloni okrasiti poročne mize na temo Magična poroka. Zmagala je ekipa iz Italije, laskavo drugo mesto pa je pripadalo znanemu ptujskemu čarodeju in dekoraterju Avgustinu z ženo Mary, kjer sta prepričala strokovno komisijo, katera je bila sestavljena iz svetovno znanih balonskih dekoraterjev in inštruktorjev.

Pri svojem delu sta uporabila vse zahtevane kriterije in dodala veliko lastne domišljije. Avgustino & Mary sta torej državni zmagovalni team v dekoriranju poročne mize in z veseljem bosta s svojim znanjem polepšala Vaše praznovanje.

Drugi dan so umetniki pripravljali oblačila iz napihnjenih balonov, katera so na Gala showu predstavili številnim domačim in tujim obiskovalcem.

Tudi tukaj je Avgustino pokazal zelo veliko znanja in sposobnosti za tovrstno delo, saj se je med dekoraterji iz Izraela, Belgije, Madžarske, Japonske in Slovenije na odru sprehodil tudi model z njegovo izvrstno kreacijo.

Podjetje Magic Avgustino Vam polepša Vaše pomembne dogodke (poroka, roj. dan, obletnice, svečane prireditve) z svojimi idejami in čudovitimi balončki.
Na spletnem naslovu
www.avgustino.com si lahko ogledate številne izdelke in naj bo Vaš pomemben dan v prisotnosti podjetja Magic Avgustino.

1-2


Baloni Avgustino

Kratka predstavitev podjetja

Poroke, eventi, dekoracije ...

Kontaktni podatki baloni avgustino

Sodelujemo z naslednjimi partnerji

Kontakt: 041 416 451 ali 041 404 741 MAGIC AVGUSTINO & MARY           Baloni Avgustino © 2009-2012 | Baloni